Livsfellesskap - rettsfellesskap (ebok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John Asland (redaktør), Aslak Syse (redaktør), Katrine Kjærheim Fredwall (redaktør), Tone Wærstad (redaktør)

Livsfellesskap - rettsfellesskap ebok

979,-
(0)
Professor dr. juris Tone Sverdrup fylte 70 år den 15. januar 2021. Tone Sverdrup er den fremste fagpersonen på familierettens område i Norge, og er blant de fremste også i Norden, Europa og i verden innenfor økonomisk familierett. Tones forskningsvirke kretser primært rundt familieformuerett, men hennes forfatterskap har også forgreninger til blant annet avtalerett, barnerett, arbeidsrett og kvinnerett. Som en hyllest til Tones faglige innsats i rettsvitenskapen, har kollegaer hyllet henne…
Ebok 979,-
Undertittel festskrift til Tone Sverdrup 70 år
Forfattere John Asland (redaktør), Aslak Syse (redaktør), Katrine Kjærheim Fredwall (redaktør), Tone Wærstad (redaktør), Tone Sverdrup (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 29 januar 2021
Lengde 421 sider
Sjangrer Memoarer, Jus, Biografier, Fagbøker
Språk Multiple languages
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205524507

Andre har også kjøpt

Professor dr. juris Tone Sverdrup fylte 70 år den 15. januar 2021. Tone Sverdrup er den fremste fagpersonen på familierettens område i Norge, og er blant de fremste også i Norden, Europa og i verden innenfor økonomisk familierett. Tones forskningsvirke kretser primært rundt familieformuerett, men hennes forfatterskap har også forgreninger til blant annet avtalerett, barnerett, arbeidsrett og kvinnerett. Som en hyllest til Tones faglige innsats i rettsvitenskapen, har kollegaer hyllet henne med et festskrift.28 bidragsytere har fra ulike ståsteder og perspektiver utforsket både familierettslige temaer og temaer og problemstillinger fra andre rettsområder.