Mat, menneske og evolusjon (ebok) av Iver Mys
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Iver Mysterud (forfatter)

Mat, menneske og evolusjon ebok

253,- Veil. pris: 289,-Spar: 36,-
(0)
Boken presenterer selve grunnlinjen i debatten om hva vi bør spise, og gir en oversikt over en del sentrale problemstillinger om evolusjon og kosthold. Forfatteren tar for seg hva som er naturlig kosthold, og går tilbake i forhistorien for å se på sammenhengen mellom kostholdet og hjernens vekst. Deretter tar han for seg hva mennesket spiste som jegere og sankere, såkalt steinalderkost. Han ser på hvordan et slikt kosthold kan karakteriseres, samt hvordan helsen til mennesker som spiste og spis…
253,- Veil. pris: 289,-Spar: 36,-
Forfattere Iver Mysterud (forfatter)
Utgitt 2 november 2012
Lengde 112 sider
Sjangrer Helse- og sosialfag, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205444928
Boken presenterer selve grunnlinjen i debatten om hva vi bør spise, og gir en oversikt over en del sentrale problemstillinger om evolusjon og kosthold. Forfatteren tar for seg hva som er naturlig kosthold, og går tilbake i forhistorien for å se på sammenhengen mellom kostholdet og hjernens vekst. Deretter tar han for seg hva mennesket spiste som jegere og sankere, såkalt steinalderkost. Han ser på hvordan et slikt kosthold kan karakteriseres, samt hvordan helsen til mennesker som spiste og spiser på denne måten var og er. Boken tar for seg hva som har skjedd historisk og om hva som kan forventes å skje når man begynner å spise evolusjonært sett ny mat. Forfatteren tar spesifikt for seg tre hovedtyper av ny mat: kornprodukter, kumelk og sukker. Har litteraturliste og register.