Midnattsløfte (ebok) av Lucy Diamond
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lucy Diamond (forfatter)

Midnattsløfte ebok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(3)
Det er nyttårsaften og Gemma og Spencer har invitert til fest. Musikk, mat og sjampanje - og huset fullt av venner. Hjemmeværende Gemma skammer seg over å «bare» være mamma - men denne kvelden vil hun bare nyte. Blant gjestene er Caitlin som nettopp har mistet moren sin og slått opp med den utro kjæresten, og Saffron som jobber som PR-agent i London, men som har rømt byen for å fordøye noen høyst uventede nyheter. Gemma, Caitlin og Saffron finner hverandre over rause drinker og nyttårsforse…
Ebok 159,- Lydbok 149,-
Forfattere Lucy Diamond (forfatter), Aleksander Melli (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 5 januar 2021
Lengde 414 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203265723

Andre har også kjøpt

Det er nyttårsaften og Gemma og Spencer har invitert til fest. Musikk, mat og sjampanje - og huset fullt av venner. Hjemmeværende Gemma skammer seg over å «bare» være mamma - men denne kvelden vil hun bare nyte. Blant gjestene er Caitlin som nettopp har mistet moren sin og slått opp med den utro kjæresten, og Saffron som jobber som PR-agent i London, men som har rømt byen for å fordøye noen høyst uventede nyheter. Gemma, Caitlin og Saffron finner hverandre over rause drinker og nyttårsforsetter mens de knekker lykkekaker. Vennskapet som oppstår, er umiddelbart og det nye året lover godt. Det varer ikke lenge. Før januar er over har livet floket seg enda mer til for alle tre. Kan vennskapet styrke og inspirere dem til å komme videre?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En skikkelig go’ bok!

Dette er Chicklit på sitt beste. Forfatteren leverer igjen. Du kommer til og humre og le deg gjennom boken. Samtidig er det masse alvor og pussige situasjoner som du kan kjenne deg igjen i. En god bok som trygt kan anbefales.