Nitten minutter (ebok) av Jodi Picoult
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jodi Picoult (forfatter)

Nitten minutter ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Som jordmor er det Lacy Houghtons jobb å ta imot nye liv. Hun hadde ikke ventet at sønnen hennes skulle ta liv. Men det er akkurat det han gjør en marsmorgen, da han går inn på en skole med våpen i stedet for bøker og dreper ti mennesker. Det tar nitten minutter Lacy grubler på når hennes sjenerte 17 år gamle sønn ble forvandlet til et monster. Og er det hennes feil? Hun går gjennom fortiden for å lete etter spor, og begynner å innse at til tross for - eller kanskje på grunn av - alle hennes f…
Ebok 175,- Lydbok 245,-
Forfattere Jodi Picoult (forfatter), Nina Aspen (oversetter)
Forlag Korall forlag
Utgitt 24 oktober 2016
Lengde 559 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202543846

Andre har også kjøpt

Som jordmor er det Lacy Houghtons jobb å ta imot nye liv. Hun hadde ikke ventet at sønnen hennes skulle ta liv. Men det er akkurat det han gjør en marsmorgen, da han går inn på en skole med våpen i stedet for bøker og dreper ti mennesker. Det tar nitten minutter Lacy grubler på når hennes sjenerte 17 år gamle sønn ble forvandlet til et monster. Og er det hennes feil? Hun går gjennom fortiden for å lete etter spor, og begynner å innse at til tross for - eller kanskje på grunn av - alle hennes forsøk på å være en god mor, har hun egentlig aldri kjent sin egen sønn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Les dennel

Kunne ikkelegge denne i fra meg, velskrevet, spennende. Man sitter igjen med spørsmål om de mange skoleskytingene i Usa, hvem er egentlig massemorderne?