Skinnende hjerter ; En sjokkerende pris (ebok
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jules Bennett (forfatter), Bennett, Jules / Gates, Olivia (forfatter), Olivia Gates (forfatter)

Skinnende hjerter ; En sjokkerende pris (Barringtontrilogien #1) ebok

79,-
(0)
Skinnende hjerter Barringtontrilogien (1) Hollywoodprodusenten Grant Carter oppdager med én gang han går inn i stallen at han får trøbbel. Han er der for å produsere en film, og så blir han møtt av stjernejockeyen Tessa Barrington - en rødhåret skjønnet som får ham til å miste all forstand! Men kanskje Tessa kan være en herlig atspredelse så han slipper å tenke på den grusomme ulykken, den som har fått ham til å unngå hestemiljøet frem til nå. Spørsmålet er bare hvordan han skal kunne mots…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jules Bennett (forfatter), Bennett, Jules / Gates, Olivia (forfatter), Olivia Gates (forfatter), Kari Giske (oversetter), Linn Dahler (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150739985
Skinnende hjerter Barringtontrilogien (1) Hollywoodprodusenten Grant Carter oppdager med én gang han går inn i stallen at han får trøbbel. Han er der for å produsere en film, og så blir han møtt av stjernejockeyen Tessa Barrington - en rødhåret skjønnet som får ham til å miste all forstand! Men kanskje Tessa kan være en herlig atspredelse så han slipper å tenke på den grusomme ulykken, den som har fått ham til å unngå hestemiljøet frem til nå. Spørsmålet er bare hvordan han skal kunne motstå henne under innspillingen og samtidig slåss mot sine indre demoner? En sjokkerende pris Mennene fra Black Castle (3) Prinsesse Jenan har som kvinne kjempet hardt for å kunne skaffe seg en utdannelse og et eget liv. Men nå tvinges hun til å ofre seg for familien og gifte seg med Hassan, en mann som er mer enn dobbelt så gammel som henne. Tilværelsen blir ikke lettere av at hun blir som forhekset av Numair Al Aswad - en rik, sexy sjeik som har kommet tilbake til barndommens land. For å kunne redde Jenan fra det arrangerte ekteskapet, krever Numair en sjokkerende pris. En arving! Numair har hatt disse hatefulle planene lenge, og en viktig del er å få et barn med datteren til kongen av Zafrana. Men da han møter Jenan, blir han slått av en sterk lidenskap. Snart tvinges han til å velge mellom sin kaldblodige hevn og kvinnen som bærer hans ufødte barn.