Små og store data (ebok) av Pål Nisja-Wilhelm
Legg til i ønskeliste
Pål Nisja-Wilhelmsen (forfatter)

Små og store data ebok

269,-
(0)
Boken for deg som trenger en praktisk innføring i aktuelle temaer i det digitaliserte arbeidslivet. Ny teknologi, endrede kjøps- og forbruksmønstre, digitalisering og stadige krav til omstilling gir både utfordringer og muligheter. Bedrifter og organisasjoner som utnytter potensialet i gode data kan ta bedre beslutninger og tilpasse seg raskere til endringer i trender, etterspørsel og kundeatferd. Faktabaserte beslutninger erstatter synsing og magefølelse, og kan bidra til både mer effektiv og…
Ebok 269,-
Undertittel big data, dataledelse og faktabaserte beslutninger
Forfattere Pål Nisja-Wilhelmsen (forfatter), Jens Petter Røyseth (medforfatter), Ole Christian Enger (medforfatter), Espen Juul Haugan (medforfatter)
Utgitt 9 juli 2019
Lengde 227 sider
Sjangrer Data og internett, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205531802
Boken for deg som trenger en praktisk innføring i aktuelle temaer i det digitaliserte arbeidslivet. Ny teknologi, endrede kjøps- og forbruksmønstre, digitalisering og stadige krav til omstilling gir både utfordringer og muligheter. Bedrifter og organisasjoner som utnytter potensialet i gode data kan ta bedre beslutninger og tilpasse seg raskere til endringer i trender, etterspørsel og kundeatferd. Faktabaserte beslutninger erstatter synsing og magefølelse, og kan bidra til både mer effektiv og mer lønnsom drift. Boken er skrevet for ledere, prosjektansvarlige og dem som trenger en konsis innføring i de viktigste begrepene og temaene innen digitalisering - så som stordata, kunstig intelligens og robotisering. Små og store data er ikke en teknisk gjennomgang av koding og kompliserte algoritmer, men et praktisk innføringsverktøy for deg som ønsker å bidra til bedre beslutninger i en datadrevet organisasjon.