Tilgi meg (ebok) av Harlan Coben
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Harlan Coben (forfatter)

Tilgi meg ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
Haley McWaid er en populær og snill 17-åring. Derfor blir både familien og naboene hennes svært engstelige for henne når hun plutselig forsvinner. På samme tid blir sosialarbeideren Dan Mercer tilsynelatende tatt på fersk gjerning i et forsøk på å ha omgang med en mindreårig jente. Wendy Tynes er fjernsynsreporter og har spesialisert seg på å avsløre lysskye forhold. Hun blir involvert i begge sakene, men oppdager svært fort at hun ikke lenger kan stole på sine instinkter eller på de mennes…
Ebok 175,- Lydbok 245,-
Forfattere Harlan Coben (forfatter), Sissel Busk (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 5 januar 2016
Lengde 361 sider
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202360597

Andre har også kjøpt

Haley McWaid er en populær og snill 17-åring. Derfor blir både familien og naboene hennes svært engstelige for henne når hun plutselig forsvinner. På samme tid blir sosialarbeideren Dan Mercer tilsynelatende tatt på fersk gjerning i et forsøk på å ha omgang med en mindreårig jente. Wendy Tynes er fjernsynsreporter og har spesialisert seg på å avsløre lysskye forhold. Hun blir involvert i begge sakene, men oppdager svært fort at hun ikke lenger kan stole på sine instinkter eller på de menneskene som omgir henne. Det er mye som ikke lenger er som det utgir seg for å være. Dette er en spenningsroman som både utfordrer og underholder. Den skildrer meget levende renkespillet og de mellommenneskelige konfliktene i en søvnig forstad.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra story

Jeg likte denne. Den er ganske lang og har en noenlunde dyp og innviklet story, så det gjelder å følge godt med. Kanskje en smule søkt og usannsynlig til tider, men ikke så mye at det ødelegger for historien, som jeg synes var gripende og fin. 4 av 5 fra meg.