Toner av kjærlighet og krig (ebok) av Santa M
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Santa Montefiore (forfatter)

Toner av kjærlighet og krig (Slottskrønikene #1) ebok

119,-
(8)
Tre kvinner, tre skjebner: Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig. Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut. Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemme…
119,-
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
Undertittel roman
Forfattere Santa Montefiore (forfatter), Eva Ulven (oversetter)
Forlag Bastion
Utgitt 28 mars 2017
Lengde 555 sider
Sjangrer Romaner, Romantikk og feelgood, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283131383
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Tre kvinner, tre skjebner: Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig. Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut. Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemmeligheter ... Dette er den første boken i Santa Montefiores bestselgende og gripende nye trilogi: SLOTTSKRØNIKENE.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

.

Toner av kjærlighet.Slottets hemmelighet.Slottets døtre

Dersom du liker forfattere som Lucinda Riley og Sarha Lark, vil denne forfatteren garantert falle i smak. Santa Montefiore skriver med en innlevelse og kjærlighet slik at du fort blir revet med i handlingen. Denne trilogien har vært vanskelig å legg fra seg. Anbefales på det varmeste.

Toner av kjærlighet og fred