Trygd og pensjon i EØS (ebok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Biørn Bogstad (redaktør)

Trygd og pensjon i EØS ebok

279,-
(0)
Hvordan fungerer EØS med tanke på trygd og pensjon, når man beveger seg utenfor landegrensene? Boken tar for seg viktige områder som dagpenger, helse, kontantytelser, svangerskap, barnetrygd, pensjon for å nevne noen. Fri bevegelse av arbeidskraft er et av grunnprinsippene innen EØS. For å nå dette målet er det viktig at de ulike EØS-statenes trygde- og pensjonsordninger sikrer personer som beveger seg over landegrensene innen EØS-området, de samme rettighetene og pliktene som borgere som o…
Ebok 279,-
Forfattere Biørn Bogstad (redaktør), Martin Michael Andresen (medforfatter), Siri Waage Bach (medforfatter), Randi Bjerkelund (medforfatter), Ingunn Ikdahl (medforfatter), Torjus Lundevall (medforfatter), Ole Chr. Moen (medforfatter), Else Pernille Torsvik (medforfatter)
Utgitt 6 november 2015
Lengde 205 sider
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205487697
Hvordan fungerer EØS med tanke på trygd og pensjon, når man beveger seg utenfor landegrensene? Boken tar for seg viktige områder som dagpenger, helse, kontantytelser, svangerskap, barnetrygd, pensjon for å nevne noen. Fri bevegelse av arbeidskraft er et av grunnprinsippene innen EØS. For å nå dette målet er det viktig at de ulike EØS-statenes trygde- og pensjonsordninger sikrer personer som beveger seg over landegrensene innen EØS-området, de samme rettighetene og pliktene som borgere som oppholder seg innenfor én og samme EØS-stat... Det sentrale virkemiddelet for å nå dette målet er et sett av koordineringsregler som er bindende for alle EØS-statene. Denne boken handler om disse koordineringsreglene.