Velkommen til dyrehagen (ebok) av Silje Beken
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Silje Bekeng-Flemmen (forfatter)

Velkommen til dyrehagen ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(3)
Originalt og berørende om å sette liv til verden Lisa skulle aldri bli noens mor. Da hun plutselig ville det likevel, kjentes det som et biologisk bakholdsangrep. Nå står hun her, med en ugjenkjennelig kropp, en frykt og en kjærlighet som krever et nytt språk. Med samboer og barn og baby, det foreløpige sluttpunktet på over tre milliarder års evolusjon. Velkommen til dyrehagen er en fortelling om mennesker og andre dyr. Om mødre, døtre og venninner, symbiose og fortvilelse. Det er en roman …
Ebok 159,- Lydbok 253,-
Undertittel roman
Forfattere Silje Bekeng-Flemmen (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 16 juli 2019
Lengde 211 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205527973
Originalt og berørende om å sette liv til verden Lisa skulle aldri bli noens mor. Da hun plutselig ville det likevel, kjentes det som et biologisk bakholdsangrep. Nå står hun her, med en ugjenkjennelig kropp, en frykt og en kjærlighet som krever et nytt språk. Med samboer og barn og baby, det foreløpige sluttpunktet på over tre milliarder års evolusjon. Velkommen til dyrehagen er en fortelling om mennesker og andre dyr. Om mødre, døtre og venninner, symbiose og fortvilelse. Det er en roman om alle tings begynnelse, og om den totale forvandlingen det innebærer å sette liv til verden.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Tanken er god

Denne boken falt ikke helt i smak hos meg, jeg likte ikke fortellerstilen og fikk følelsen av at forfatteren har rablet ned alle tankene som kom underveis da boken ble skrevet. Det ble for usammenhengende og overfladisk. Men tanken med boken er god, og varmen i morskjærligheten forfatteren har til barna sine kommer godt frem. Jeg likte også refleksjonene om at alt endres i deg når du blir mor. Det er sant :)

Fantastisk!!