Operasjon Lurifaks (ebok) av Hans Jørgen Sandnes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hans Jørgen Sandnes (forfatter), Jørn Lier Horst (forfatter)

Operasjon Lurifaks (Detektivbyrå nr. 2-universet #17) ebok

129,-
(2)
En lurifaks er på ferde i Elvestad - en som driver med skøyerstreker; rampete triks og gøyale påfunn. Men det blir ikke så moro når noen samtidig stjeler lommebøkene fra folk, og på mystisk måte klarer å lure til seg kodene til bankkortene deres. Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 kommer på sporet av de smarte lommetyvene - for det går vel ikke an å lure to luringer? Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøk…
Ebok 129,- Lydbok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Hans Jørgen Sandnes (forfatter), Hans Jørgen Sandnes (illustratør), Jørn Lier Horst (illustratør), Jørn Lier Horst (forfatter)
Forlag Canoa
Utgitt 28 januar 2020
Lengde 99 sider
Sjanger 6-9 år, Barnebøker, Krim og mysterier, Spenning
Nummer i serie 17
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293692188
En lurifaks er på ferde i Elvestad - en som driver med skøyerstreker; rampete triks og gøyale påfunn. Men det blir ikke så moro når noen samtidig stjeler lommebøkene fra folk, og på mystisk måte klarer å lure til seg kodene til bankkortene deres. Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr. 2 kommer på sporet av de smarte lommetyvene - for det går vel ikke an å lure to luringer? Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra

veldig bra bok tommel opp👍🏻👍🏻👍🏻✌🏻✌🏻✌🏻🤩🤪🤩😚😋😛😋😜😎