2+2=5 (ebok) av Ada Hegerberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ada Hegerberg (forfatter), Andrine Hegerberg (forfatter), Harald Rosenløw Eeg (forfatter)

2+2=5 (Ada og Andrine #2) ebok

199,-
Dette er en bok om hvor vanskelig det kan være å skille seg ut, og om hvordan det å ha søsken både kan være noe av det beste og verste som finnes. Både Ada og Andrine har begynt å spille fotball på Sunndals guttelag. Men ikke alle liker det, for hva er det med disse to jentene som gjør at de tror de kan få spesialbehandling? Andrine blir redd for at lillesøster Ada ikke skal være god nok - hva kommer folk til å tenke om henne da, kan det true plassen hennes? Ada hjelper vennen Kim m…
Ebok 199,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ada Hegerberg (forfatter), Andrine Hegerberg (forfatter), Harald Rosenløw Eeg (forfatter), Hans Jørgen Sandnes (illustratør)
Utgitt 19 september 2022
Lengde 133 sider
Sjanger 9-12 år, Barnebøker, Sport, Familie
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234710025
Dette er en bok om hvor vanskelig det kan være å skille seg ut, og om hvordan det å ha søsken både kan være noe av det beste og verste som finnes. Både Ada og Andrine har begynt å spille fotball på Sunndals guttelag. Men ikke alle liker det, for hva er det med disse to jentene som gjør at de tror de kan få spesialbehandling? Andrine blir redd for at lillesøster Ada ikke skal være god nok - hva kommer folk til å tenke om henne da, kan det true plassen hennes? Ada hjelper vennen Kim med å skjule en hemmelighet på klubbhuset. Da Andrine oppdager det, blir hun enda mer bekymra. Hvis noen finner ut hva Ada driver med, blir de garantert kasta ut av laget, begge to. Ada og Andrine Stolsmo Hegerberg kommer fra Sunndal og er Norges mest kjente kvinnelige fotballspillere. Ada ble kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller for innsatsen i sesongen 2015/2016. Begge søstrene har spilt for europeiske storklubber og for det norske landslaget. Harald Rosenløw Eeg er forfatter og kommer fra Tønsberg. Han vant Tarjei Vesaas' debutantpris for Glasskår (1995) og har skrevet en rekke prisbelønnede romaner for ungdom.