Hyttebok frå helvete (ebok) av Are Kalvø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Are Kalvø (forfatter)

Hyttebok frå helvete ebok

199,-
(7)
Are Kalvø vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake. Dette har aldri vore eit problem. Før no. For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er. Ein dag måtte Kalvø innsjå…
Ebok 199,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Are Kalvø (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 27 september 2018
Lengde 327 sider
Sjanger Sport og fritid, Biografier, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248922865
Are Kalvø vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake. Dette har aldri vore eit problem. Før no. For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er. Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell. For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer. Kva driv dei med på desse hyttene om kvelden? Kva snakkar dei om? Er det rom for å seie til nokon ein møter i fjellet at ein synest natur er oppskrytt? Eller blir det dårlig stemning då? Og kven reiser eigentlig frivillig på ferie til ein plass som heter Myggheim? «Hyttebok frå helvete» er ei svært morsom og litt sint bok om nordmenns merkelige forhold til naturen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Morsom til ettertanke

Ustyrtelig morsom. Ler mye og høyt. Veldig gjenkjennelig. Helt på linje med forfatterens opplevelser i naturen og folk ute.

Å høyra Are Kalvø lesa boka sjølv, gjev opplevinga ein ny dimensjon. Tenkjer at slik burde det kanskje alltid vera? Men så er denne boka ikkje bare interessant, men og veldig vittig. Ikkje minst med tonefallet, kunstpausar og uttalen av orda. Eg lo mykje.

Årets desidert morsomste bok

Jeg har humret, ledd høyt og kost meg fra første til siste side. Anbefales også på lydbok der forfatteren selv leser.

Ikke hysterisk morsom, men småhumring nesten hele veien.

Morsom, men også litt langdryg.

en god og morsom bok