Sapiens - en kort historie om menneskeheten (ebok) av Yuval Noah Harari
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Yuval Noah Harari (forfatter)

Sapiens (Sapiens) ebok

199,-
(9)
For over 100 000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun en. Oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant? Hvordan har det seg at vi skapte byer og kongeriker? Hvorfor begynte vi å tro på guder, nasjoner og menneskerettigheter? Hvorfor setter vi vår lit til penger, bøker og lover? Hvordan ble vi så kuet av byråkrati, forbruk og jakten på lykke? Sapiens er en fantastisk spennende, tankevekkende og engasjerende bok om menneskehe…
Ebok 199,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en kort historie om menneskeheten
Forfattere Yuval Noah Harari (forfatter), Itzik Yahav (illustratør), Lene Stokseth (oversetter)
Forlag Bazar
Utgitt 26 februar 2016
Lengde 440 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Historie
Serie Sapiens
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788280877369
For over 100 000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun en. Oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant? Hvordan har det seg at vi skapte byer og kongeriker? Hvorfor begynte vi å tro på guder, nasjoner og menneskerettigheter? Hvorfor setter vi vår lit til penger, bøker og lover? Hvordan ble vi så kuet av byråkrati, forbruk og jakten på lykke? Sapiens er en fantastisk spennende, tankevekkende og engasjerende bok om menneskehetens historie, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Med imponerende letthet manøvrerer Yuval Noah Harari mellom ulike forskningsområder og perspektiver når han tar oss med fra homo sapiens' første skritt på jorden og frem til i dag.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Litt plagsomt å ikke få opp bildene, men boken er veldig bra

Om du bruker en Kindle, ikke kjøp denne boken

Norske forlag mener de driver med kvalitet, men å oversette en ebok til noe som funker på Kindler, jeg har de siste, har endt opp i drit, ingen bilder eller tabeller. Kindlene krasjer osv. Igjen ikke kast vekk Kindle penger på disse amatørene.