Blod på snø (ebok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jo Nesbø (forfatter)

Blod på snø (Blod-bøkene #1) ebok

169,-
DETTE ER EBOKEN «BLOD PÅ SNØ» Etter ti Harry Hole-bøker, "Hodejegerne" og "Sønnen" har Jo Nesbø skapt enda et nytt romanunivers. Hovedpersonen i Jo Nesbøs nye thriller er Olav Johansen, en ordblind leiemorder som har det med å forelske seg. Vi er i Oslo, desember 1975, den kaldeste vinteren i manns minne. Samtidig som Olav sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han som leiemorder for Daniel Hoffmann, som kontrollerer hovedstadens heroinmarked. Hoffmanns bande blir utfordret a…
Ebok 169,- Lydbok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jo Nesbø (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 4 mars 2015
Lengde 107 sider
Sjanger Krim
Serie Blod-bøkene
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203359149
DETTE ER EBOKEN «BLOD PÅ SNØ» Etter ti Harry Hole-bøker, "Hodejegerne" og "Sønnen" har Jo Nesbø skapt enda et nytt romanunivers. Hovedpersonen i Jo Nesbøs nye thriller er Olav Johansen, en ordblind leiemorder som har det med å forelske seg. Vi er i Oslo, desember 1975, den kaldeste vinteren i manns minne. Samtidig som Olav sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han som leiemorder for Daniel Hoffmann, som kontrollerer hovedstadens heroinmarked. Hoffmanns bande blir utfordret av Fiskeren, en narkoselger som bruker butikken sin på Youngstorget som dekkoperasjon. Hoffmann kjenner seg truet fra alle kanter og lover Olav femdobbelt honorar og evig juleferie for et siste oppdrag: Han skal ekspedere kona, den vakre og forføreriske Corina.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

C. C c c c. C xr

bra

gjesp

kjedelig og forutsigbar

Hva nå?

Jeg må helt ærlig si at jeg forelsket meg i sammendraget av denne boka, etter å ha lest den ble jeg litt skuffet. Boka er veldig forutsigbar, men det er allikevel en veldig god bok, og det er så absolutt et fint avbrekk mellom større og tyngre bøker.

Bra, men litt kort

Veldig bra fortalt, spennende og gripende. Levende. Men for meg sluttet det hele litt for snart, og litt for brått. Jeg trodde det skulle komme mye mer - det var muligheter for denne historien til å fortsette mye lengre - men så plutselig var boka slutt. Allikevel bra, høy karakter fra meg.

Uventet dårlig av Jo Nesbø

Forventningene er skyhøye når en forfatter som Jo Nesbø kommer med ny bok. Boka har innhold og en historie som er delvis forrutsigbar, og når boka er ferdig sitter jeg med en følelse av " var det alt?"