Bourne-sanksjonen (ebok) av Eric Lustbader
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (forfatter)

Bourne-sanksjonen (Bourne-sanksjonen) ebok

199,-
I den nye spionthrilleren i Bourne-serien, kastes Jason Bourne nok en gang ut i en heseblesende og farlig konflikt - en sak som involverer islamistisk terrornettverk, russiske leiemordere og vakre CIA-agenter. Jason Bourne havner i en ekstremt farlig og innviklet sak, da han tilbyr seg å hjelpe sin mentor, professor Specter, med å oppklare mordet på en ung student. Sporene peker mot Europa og et hittil ukjent islamistisk terrornettverk. De planlegger et storstilt angrep på USA. Disse planene h…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Eric Lustbader (forfatter), Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (annet), Robert Ludlum (forfatter), Roar Sørensen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 29 mars 2011
Lengde 427 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202357313
I den nye spionthrilleren i Bourne-serien, kastes Jason Bourne nok en gang ut i en heseblesende og farlig konflikt - en sak som involverer islamistisk terrornettverk, russiske leiemordere og vakre CIA-agenter. Jason Bourne havner i en ekstremt farlig og innviklet sak, da han tilbyr seg å hjelpe sin mentor, professor Specter, med å oppklare mordet på en ung student. Sporene peker mot Europa og et hittil ukjent islamistisk terrornettverk. De planlegger et storstilt angrep på USA. Disse planene har kommet National Security Agency for øre. Mens Bourne jager nettverkets leder, setter NSA inn jakten på Bourne for å fullføre det CIA aldri har kunnet: Å eliminere ham.