Forræderen (ebok) av Jørn Lier Horst
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jørn Lier Horst (forfatter)

Forræderen (William Wisting #17) ebok

89,- Veil. pris: 329,-Spar: 240,-
TERNINGKAST 6 - Sven Gjeruldsen, Tvedestrandposten. William Wisting er tilbake, i høstens mest spennende krimbok fra Jørn Lier Horst. Etter dager og uker med uvanlig mye regn gir jordmassene i et boligområde i Larvik etter. I alt ti hus blir tatt av skredet. Wisting havner midt i redningsarbeidet. Gjennom natten blir alle beboere gjort rede for, og det blir klart at ulykken ikke har krevd menneskeliv. Neste dag blir det likevel funnet en død mann i rasmassene. Nærmere undersøkelser viser a…
Ebok 89,- Lydbok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jørn Lier Horst (forfatter)
Utgitt 28 september 2022
Lengde 346 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 17
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234709050
TERNINGKAST 6 - Sven Gjeruldsen, Tvedestrandposten. William Wisting er tilbake, i høstens mest spennende krimbok fra Jørn Lier Horst. Etter dager og uker med uvanlig mye regn gir jordmassene i et boligområde i Larvik etter. I alt ti hus blir tatt av skredet. Wisting havner midt i redningsarbeidet. Gjennom natten blir alle beboere gjort rede for, og det blir klart at ulykken ikke har krevd menneskeliv. Neste dag blir det likevel funnet en død mann i rasmassene. Nærmere undersøkelser viser at han døde minst 48 timer før raset gikk. Etterforskningen griper inn i flere andre pågående politioperasjoner, og Wisting blir satt til å lede en felles etterforskningsgruppe. Men snart blir det klart at det sitter minst én forræder rundt etterforskerbordet. De prisvinnende bøkene om politietterforsker William Wisting er blant Norges mest populære krimserier gjennom tidene, og de er nå trykket i over 2,5 millioner eksemplarer. I tillegg er bokserien utgitt på over 30 språk, og det er også laget TV-serie basert på den.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Meget bra!

God bok.

Litt forutsigbar handling, men verdt å få med seg. Hadde vært bedre med en annen innleser, for eksempel Lasse Lindtner. Her blir det veldig monotont i de spennende scenene. Hadde ikke handlingen i boka vært god, ville jeg ikke hørt ferdig boken.

Hastverk

Har lest alle krim bøkene til Horst. Denne virker å være et hastverk prosjekt. Skuffet!

Nok en god bok om Wisting

Litt kjedelig plott,ikkje av dei beste bøkene i serie.

En veldig spennende og knallgod bok!

En helt annerledes bok enn jeg hadde forestilt meg. Full av action. Og jeg har lest alle bøkene til Jørn opptil flere ganger. Gleder meg til neste bok! Du kan glede deg til en veldig god leseropplevelse.

Veldig spennende bok