Til minne om en morder (ebok) av Pascal Engman
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Pascal Engman (forfatter), Johannes Selåker (forfatter)

Til minne om en morder (Skumringstimen #1) ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(4)
TERNINGKAST 5 - Stavanger Aftenblad. Det er sommeren 1994, og hetebølge i Sverige. I skyggen av Mattias Flinks massedrap i Falun blir det funnet ytterligere et lik. En kvinne er kvelt til døde, og det blir tidlig oppdaget at hun bare er et av flere ofre som er drept på samme måte.Det blir opp til den nylig hjemkomne FN-soldaten og politimannen Tomas Wolf å finne morderen. Til å hjelpe seg har han Vera Berg - en korrupt kveldsavisreporter som er på flukt fra eks-kjæresten og MC-gjengen hans. To…
Ebok 262,- Lydbok 297,-
Spesialtilbud!

3 FOR 2 PÅ POPULÆRE EBØKER OG LYDBØKER

Gå til tilbudet

Andre har også kjøpt

Forfattere Pascal Engman (forfatter), Johannes Selåker (forfatter), Henning Kolstad (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 1 mars 2023
Lengde 550 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248932079
TERNINGKAST 5 - Stavanger Aftenblad. Det er sommeren 1994, og hetebølge i Sverige. I skyggen av Mattias Flinks massedrap i Falun blir det funnet ytterligere et lik. En kvinne er kvelt til døde, og det blir tidlig oppdaget at hun bare er et av flere ofre som er drept på samme måte.Det blir opp til den nylig hjemkomne FN-soldaten og politimannen Tomas Wolf å finne morderen. Til å hjelpe seg har han Vera Berg - en korrupt kveldsavisreporter som er på flukt fra eks-kjæresten og MC-gjengen hans. Tomas Wolf og Vera Berg mistenker at den skyldige står nærme etterforskningen. Til minne om en morder er første bok i serien Skumringstimen, og er en fartsfylt og gripende spenningsroman, med sterke tilbakeblikk til 90-tallet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Lydbok- spennende historie, men skuffende fortellerstemme

Fantastisk spennende historie, men altfor teatralsk og overdrevet fortellerstemme. Liker godt Oftebro som skuespiller, men dette ble voldsomt. Føler det ødela noen av karakterene.

Flott bok. Svak oppleser

Oppleser er ikke bra. Men bra story

Anbefales ikke.

Denne var seig og depressiv. Det er vel første gangen jeg har vært uenig med Rolf-Helge som har skrevet sin vurdering. Angrer på at jeg kjøpte boken.

Helt konge 🤓

Page turner! Ikke så mye mer å så. Les den!