Utenfor er hundene - kriminalroman (ebok) av Gunnar Staalesen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gunnar Staalesen (forfatter)

Utenfor er hundene (Varg Veum #19) ebok

199,-
(2)
Varg Veum i storform! En mørk vinterkveld ute på et oppdrag kommer plutselig en bil i full fart mot Varg Veum. Det er bare med nød og neppe han unngår å bli påkjørt og drept.Dette får Veum til å tenke på to dødsannonser han har lest de siste månedene. To av mennene som har sonet en dom i en overgrepssak der Veum selv i en kort periode var feilaktig siktet, har omkommet på en måte som politiet har lagt til side som ulykker. Veum får nå mistanke om at dette kan være noe langt mer alvorlig enn til…
Ebok 199,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Gunnar Staalesen (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 9 september 2018
Lengde 308 sider
Sjanger Krim
Serie Varg Veum
Nummer i serie 19
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205517028
Varg Veum i storform!

En mørk vinterkveld ute på et oppdrag kommer plutselig en bil i full fart mot Varg Veum. Det er bare med nød og neppe han unngår å bli påkjørt og drept.

Dette får Veum til å tenke på to dødsannonser han har lest de siste månedene. To av mennene som har sonet en dom i en overgrepssak der Veum selv i en kort periode var feilaktig siktet, har omkommet på en måte som politiet har lagt til side som ulykker. Veum får nå mistanke om at dette kan være noe langt mer alvorlig enn tilfeldige dødsulykker. I så fall står han kanskje selv på den samme drapslisten …

Med frykt for eget liv som drivkraft setter Veum i gang med å nøste opp blant gjerningsmenn og ofre i den gamle saken. Et nytt dødsfall forsterker hans mistanker, og etterforskningen bringer ham på sporet av nye brutale ugjerninger og et fortsatt aktivt nettverk av overgripere. Bit for bit nærmer han seg den overraskende løsningen på saken.

Anmelderne mener:

terningkast5_logo_logo_logo[1]

«Utenfor er hundene er en mørk og troverdig kriminalfortelling (...) en umiskjennelig Gunnar Staalesen-roman med distinkt særpreg og karakter»
Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

«Gunnar Staalesen leverer nok en knallgod Varg Veum-krim»
Mari Grydeland, Aftenposten

terningkast5_logo_logo_logo[1]

«... Utenfor er hundene toner ut i beste veumsk ånd: Det er lite håp, vi gjør vårt beste. Tar heisen opp til de sju fjell, går på ski, puster.» 
Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

terningkast5_logo_logo_logo[1]

 «Handlingen i romanen drives fram av en utsøkt dialog (...) Gunnar Staalesens styrke er å bygge opp handling og spenningskurve uten å ta i bruk sterke og blodige effekter.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Denne boka er et sikkerstikk for alle som liker Gunnar Staalesens Varg Veum-romaner.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

«Spennende typetegning krydrer alltid en god krim.»
Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Utenfor er hundene

Den kjedeligste «krimen» jeg har lest noen gang.