Palestina - Israels ran, vårt svik (ebok) av Odd Karsten Tveit
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Odd Karsten Tveit (forfatter)

Palestina ebok

129,- Veil. pris: 349,-Spar: 220,-
TERNINGKAST 5 - Morten Strand, Dagbladet. Palestina. Israels ran, vårt svik er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag. Boka byr på ny kunnskap og avslørende beretninger om Israels okkupasjon og kolonisering av Palestina. Den er delt i åtte historiske epoker, der de første fire tar oss frem til krigen i Gaza i 2009, mens de siste fire er viet tiden 2009-2023. Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forske.re og journalist…
Ebok 129,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Israels ran, vårt svik
Forfattere Odd Karsten Tveit (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 29 august 2023
Lengde 484 sider
Sjanger Historie, Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248933953
TERNINGKAST 5 - Morten Strand, Dagbladet. Palestina. Israels ran, vårt svik er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag. Boka byr på ny kunnskap og avslørende beretninger om Israels okkupasjon og kolonisering av Palestina. Den er delt i åtte historiske epoker, der de første fire tar oss frem til krigen i Gaza i 2009, mens de siste fire er viet tiden 2009-2023. Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forske.re og journalister - en rekke av dem israelere. Tveit har også møtt israelske offiserer, diplomater, politikere og menneskerettighetsaktivister. Gjennom årene som journalist har Tveit bygget opp et bibliotek av egne, samtidige notater. Mer enn i tidligere bøker møter vi her en forteller som våger mer, og som er nådeløs i gjennomgangen av norsk og vestlig unnfallenhet i konflikten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Altfor teatralsk opplesing

Jeg skulle gjerne ha kjøpt lydboken, men jeg greier ikke å høre på oppleseren etter å ha hørt utdraget. Jeg synes det er et gjentagende problem med mange norske lydbøker at innhold som utifra tema bør fremføres nøytralt – nærmest som en nyhetsopplesing – blir fremført med et veldig kunstig tonefall, som om det er en produksjon fra radioteateret. Kunne ikke heller Odd Karsten Tveit lest den selv? Det ville jeg ha foretrukket i alle fall. Og så burde det vært mulig å gi denne typen tilbakemelding uten å velge antall stjerner, for å unngå å trekke ned den samlede vurderingen av selve boken – her er det først og fremst opplesingen som er problemet.