To søstre (ebok) av Åsne Seierstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Åsne Seierstad (forfatter)

To søstre ebok

201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
Vinner av Brageprisen 2016! "den mest spennende og gripende historien om norsk ekstremisme som hittil er utgitt på et norsk forlag" Lars Akerhaug, DN "Knallsterkt om radikalisering ...«To søstre» er en svært velskrevet, godt gjennomarbeidet bok. Dessuten svært spennende." Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen "Rystende om to søstres reise fra Rykkinn til Raqqa... høstens kanskje viktigste sakprosautgivelse" Erika Fatland, Aftenposten Historien om to ungjenter fra Bærum som reiser til Syr…
Ebok 201,- Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Åsne Seierstad (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 21 oktober 2016
Lengde 490 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Religion og livssyn, Historie, Politikk og samfunn, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248918233
Vinner av Brageprisen 2016! "den mest spennende og gripende historien om norsk ekstremisme som hittil er utgitt på et norsk forlag" Lars Akerhaug, DN "Knallsterkt om radikalisering ...«To søstre» er en svært velskrevet, godt gjennomarbeidet bok. Dessuten svært spennende." Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen "Rystende om to søstres reise fra Rykkinn til Raqqa... høstens kanskje viktigste sakprosautgivelse" Erika Fatland, Aftenposten Historien om to ungjenter fra Bærum som reiser til Syria og en desperat far som forsøker å finne dem. En oktoberdag i 2013 kommer ikke de to tenåringsjentene, Ayan og Leila, hjem til vanlig tid. Senere på kvelden kommer sjokkmeldingen: De er på vei til Syria. På jakt etter døtrene tar faren seg inn i det borgerkrigsherjede landet, en reise som skal føre ham inn i områder kontrollert av Den islamske staten (IS). Dette er bare starten. I "To søstre" går Åsne Seierstad, den bestselgende og kritikerroste forfatteren av "Bokhandleren i Kabul" og "En av oss", løs på et av de viktigste og mest kompliserte spørsmål i vår tid. Hvorfor radikaliseres muslimsk ungdom oppvokst i Vesten? Hva førte de to søstrene fra Kolsås til Kalifatet? Hvem er Ayan og Leila? Som få andre makter Åsne Seierstad å komme tett på personene hun skriver om. "To søstre" er både historien om jentene som dro, et land i krig og om en familie som splintres. Det er også en fortelling om oss, i Norge i dag.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Meget god bok. Sterk. Sjokkerende.

To søstre

To søstre er en sterk historie om to norske søstre som rømmer til Syria for å slutte seg til IS. Boken gir et godt innblikk i konflikten samtidig som vi følger en fars maktesløse kamp for å få døtrene sine hjem . Relevant og viktig!

To søstre

Veldig bra. Må leses.

Velskrevet og relevant! Bør leses!

.