Alt lyset vi ikke ser (ebok) av Anthony Doerr
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anthony Doerr (forfatter)

Alt lyset vi ikke ser ebok

201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
TERNINGKAST 6 - Fædrelandsvennen. Over 200 uker på New York Times' bestselgerliste. Alt lyset vi ikke ser har rørt millioner av lesere verden over. Det er en sterk og gripende roman om mot og tvil, og om den godheten som ligger dypt forankret i våre hjerter, selv i de mørkeste tider. Vi følger livsløpet til franske Marie-Laure LeBlanc og tyske Werner Pfennig under andre verdenskrig. Marie-Laure mister synet som seksåring og er blind når nazistene okkuperer Paris. Foreldreløse Werner er et t…
Ebok 201,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anthony Doerr (forfatter), Lene Stokseth (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 oktober 2023
Lengde 526 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205601093
TERNINGKAST 6 - Fædrelandsvennen. Over 200 uker på New York Times' bestselgerliste. Alt lyset vi ikke ser har rørt millioner av lesere verden over. Det er en sterk og gripende roman om mot og tvil, og om den godheten som ligger dypt forankret i våre hjerter, selv i de mørkeste tider. Vi følger livsløpet til franske Marie-Laure LeBlanc og tyske Werner Pfennig under andre verdenskrig. Marie-Laure mister synet som seksåring og er blind når nazistene okkuperer Paris. Foreldreløse Werner er et teknisk vidunderbarn, men han vokser opp på et barnehjem i en tysk gruveby hvor skjebnen er å jobbe i kullgruvene hvor faren døde. I løpet av krigsårene må Marie-Laure flykte fra Paris med sin far, mens Werners evner snart sikrer ham en plass på et eliteakademi for Hitlerjugend. På elegant vis veves livet til Marie-Laure og Werner sammen, og Doerr belyser på hvilken måte vi mennesker, mot alle odds, prøver å være gode mot hverandre.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Viktig tema og spennende møte og plott. Men den har altfor mange digresjoner. Jeg ble kjed. Langtekkelig selvom jeg helt sikkert ikke burde synes det. Digresjonene utvider bildet av tiden og menneskene , men den hindrer flyt. Jeg blir stadig stopper i min egen innlevelse . Jeg synes vel at alle sidefortellingene ikke matcher tittelen. Jeg hopper fra midten til slutten. bokbiblioteketbmitt.

Alt lyset vi ikke ser

Fabelaktig god bok.