Besøk fra fortiden - roman (ebok) av Katherine Webb
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Katherine Webb (forfatter)

Besøk fra fortiden ebok

103,- Veil. pris: 199,-Spar: 96,-
(5)
«Webbs beste til nå!» Bokhandler Beth Liv Molyneaux' far Martin er sporløst forsvunnet. Liv tror ikke på politiets teori om at han har tatt sitt eget liv, og da hun flytter inn i huset hans i Bristol, begynner hun å lete etter svar på hva som kan ha skjedd. Samtidig bærer Liv på sorgen over et barn som aldri ble født, og når hun vekkes gjentatte ganger om natten av merkelige lyder fra en baby som gråter, blir hun redd hun er i ferd med å miste fatningen. Er dette bare en del av fantasien, ell…
Ebok 103,- Lydbok 160,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Katherine Webb (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 juni 2022
Lengde 446 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205560505
«Webbs beste til nå!» Bokhandler Beth Liv Molyneaux' far Martin er sporløst forsvunnet. Liv tror ikke på politiets teori om at han har tatt sitt eget liv, og da hun flytter inn i huset hans i Bristol, begynner hun å lete etter svar på hva som kan ha skjedd. Samtidig bærer Liv på sorgen over et barn som aldri ble født, og når hun vekkes gjentatte ganger om natten av merkelige lyder fra en baby som gråter, blir hun redd hun er i ferd med å miste fatningen. Er dette bare en del av fantasien, eller er det noe mer? Noe som ikke kan forklares?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En merkelig bok….

Denne boken svever mellom fortid og nåtid, i blandet en merkelig blanding av synskhet og mennesker på randen av galskap. En skuffelse av en bok skrevet av en forfatter som jeg har likt godt. Denne kan du godt styre unna. Eller i det minste låne den på biblioteket så du ikke kaster bort pengene dine.