En hemmelighet og en gentleman (ebok) av Julia Quinn
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Julia Quinn (forfatter)

En hemmelighet og en gentleman (Smythe-Smith-kvartetten #4) ebok

99,- Veil. pris: 149,-Spar: 50,-
Den fjerde og avsluttende boken i Smythe-Smith-kvartetten, en herlig, romantisk og sjarmerende serie fra forfatteren av de bestselgende bøkene om familien Bridgerton. Sir Richard Kenworthy har mindre enn én måned på seg til å finne en egnet brud – han har med andre ord verken tid til å være spesielt kresen ellers spille uoppnåelig. Men når han ser kvinnen som sitter bak celloen på Smythe-Smith-familiens årlige, og musikal…
Ebok 99,- Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Julia Quinn (forfatter), Kari Wille Rekdal (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 september 2023
Lengde 357 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205587106

Den fjerde og avsluttende boken i Smythe-Smith-kvartetten, en herlig, romantisk og sjarmerende serie fra forfatteren av de bestselgende bøkene om familien Bridgerton.

Sir Richard Kenworthy har mindre enn én måned på seg til å finne en egnet brud – han har med andre ord verken tid til å være spesielt kresen ellers spille uoppnåelig. Men når han ser kvinnen som sitter bak celloen på Smythe-Smith-familiens årlige, og musikalsk ulidelige, musikkaften, vet han at hun er den rette.

Iris Smythe-Smith er vant til å gå ubemerket hen med sitt blyge vesen og sin tørre og underfundige humor. Derfor blir hun umiddelbart mistenksom når sir Richard introduserer seg og begynner å oppvarte henne. Han oppfører seg som om han er forelsket. Når han frir til henne, kan hun ikke slippe tanken på at det er noe han skjuler. Men hjertet hennes vil ingenting annet enn å få bli hans.

«Quinn er en mester i historisk romanse.» 
Entertainment Weekly

«Lett, tempofylt og fullt av heftige heltinner.»
Guardian, om Bridgerton-serien.