En riktig stygg bok - roman (ebok) av Einar Stenseng
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Einar Stenseng (forfatter)

En riktig stygg bok ebok

249,-
(1)
«En riktig stygg bok» er en satirisk fortelling om et trist ekteskap, skildret med distanse og mørk humor. Bokas mannlige hovedperson har tvilsom moral, forfatterambisjoner, overdreven selvfølelse og er muligens en innbilt kulturmann. Hans kone er deprimert og bedratt, og jobber i Tibet-komitéen. De lever et moderne hundeliv og fellesskapet dem imellom begrenser seg til eksessiv vindrikking, måltider og taus likegyldighet. Romanen beskriver kjærlighetens ensomhet og menneskenes evige dårskap, …
Ebok 249,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Einar Stenseng (forfatter)
Forlag Kolon
Utgitt 19 august 2020
Lengde 116 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205538078
«En riktig stygg bok» er en satirisk fortelling om et trist ekteskap, skildret med distanse og mørk humor. Bokas mannlige hovedperson har tvilsom moral, forfatterambisjoner, overdreven selvfølelse og er muligens en innbilt kulturmann. Hans kone er deprimert og bedratt, og jobber i Tibet-komitéen. De lever et moderne hundeliv og fellesskapet dem imellom begrenser seg til eksessiv vindrikking, måltider og taus likegyldighet. Romanen beskriver kjærlighetens ensomhet og menneskenes evige dårskap, på en måte som kan få latteren over det tragikomiske og de avskyvekkende handlingene til å sette seg fast i halsen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Tittelen er helt korrekt

God og små morsom i ett par kapittler, så skjer det ingen ting mer. Klassisk fortelling om en mann på noen og 40 som ikke får det til. Men ingen forsøk på å bruke dette til kritikk eller kommentar til noe som helst annet.