Passasjeren (ebok) av Cormac McCarthy
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Cormac McCarthy (forfatter)

Passasjeren (Bobby og Alicia Western #1) ebok

229,-
(5)
TERNINGKAST 6 - Andreas Wiese, Dagbladet. Etterlengtet comeback bok fra USAs viktigste nålevende forfatter. Mississippi, 1980: Klokken tre om natten ikler Bobby Western seg våtdrakt og dykker ned i et mørkt hav. I et styrtet fly på havbunnen ser han ni døde passasjerer fastspent i setene, med flytende hår og tomme blikk. Den tiende passasjeren og flyets svarte boks er borte. Etter dette hjemsøkes Bobby Western av politimenn og myndigheter, av spøkelset etter faren som var med på oppfinnelsen…
Ebok 229,- Lydbok 429,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Cormac McCarthy (forfatter), Knut Ofstad (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 24 oktober 2022
Lengde 405 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205577022
TERNINGKAST 6 - Andreas Wiese, Dagbladet. Etterlengtet comeback bok fra USAs viktigste nålevende forfatter. Mississippi, 1980: Klokken tre om natten ikler Bobby Western seg våtdrakt og dykker ned i et mørkt hav. I et styrtet fly på havbunnen ser han ni døde passasjerer fastspent i setene, med flytende hår og tomme blikk. Den tiende passasjeren og flyets svarte boks er borte. Etter dette hjemsøkes Bobby Western av politimenn og myndigheter, av spøkelset etter faren som var med på oppfinnelsen av atombomben, og ikke minst av kjærligheten til søsteren som mistet forstanden. En av de største amerikanske forfatterne i vår tid, Cormac McCarthy, er endelig tilbake med en kompleks, dyp og elegant roman. Med Passasjeren leverer han nok et slagferdig epos om maskulinitet, krig, død, tap og skjønnhet. Boken utgis samtidig i Norge som i USA og England.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Styr unna!

Forferdelig dårlig skrevet, virrer mellom fortid og nåtid, mellom forskjellige mennesker og dyrevesner som holder utrolige kjedelige, meningsløse dialoger som ikke gir noen mening. Jeg forsøkte virkelig, leste mange sider, men ga til slutt opp.

Knut

Hvordan kan man gi denne boken en sekser? Hovedpersonen Western er dykker og vi tas med på 3 dykkeroppdrag som er temmelig uklare,men ellers er boken full av dialoger mellom han og hans avdøde kones demoner i et språk som bare kan forklares med at oversettelsen fra amerikansk har vært utfordrende.