Tvillingenes dagbok (ebok) av Agota Kristof
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Agota Kristof (forfatter)

Tvillingenes dagbok (Claus og Lucas #1) ebok

179,-
I en prosa som er tilsynelatende enkel og helt ribbet for effekter meisler Agota Kristof ut sitt uforglemmelige portrett av to barns oppvekst under de aller vanskeligste omstendigheter. Tvillingenes dagbok er et tidløst storverk i europeisk 1900-tallslitteratur. «Vi kommer fra storbyen. Vi har reist i hele natt. Moren vår er rød i øynene. Hun bærer på en stor pappeske, og vi har hver vår lille koffert med klærne våre i, pluss fars store ordbok som vi bytter på å bære ...» Klaus og Lucas er tv…
Ebok 179,- Lydbok 210,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Agota Kristof (forfatter), Willy Flock (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 juli 2019
Lengde 166 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202618865
I en prosa som er tilsynelatende enkel og helt ribbet for effekter meisler Agota Kristof ut sitt uforglemmelige portrett av to barns oppvekst under de aller vanskeligste omstendigheter. Tvillingenes dagbok er et tidløst storverk i europeisk 1900-tallslitteratur. «Vi kommer fra storbyen. Vi har reist i hele natt. Moren vår er rød i øynene. Hun bærer på en stor pappeske, og vi har hver vår lille koffert med klærne våre i, pluss fars store ordbok som vi bytter på å bære ...» Klaus og Lucas er tvillinger. Det er krig, og for å slippe nøden i storbyen blir de sendt til sin bestemor på landet. En bestemor som er avskyelig, møkkete og ondskapsfull, som lærer dem at livet er hardt. For å overleve krigens grusomhet, sørger brødrene for at de tåler fysisk og psykisk smerte. De lærer seg å være hensynsløse, harde, milde og hjelpsomme alt etter som situasjonen krever det.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En av de desidert beste bøkene jeg har lest i år. Grusom og uforglemmelig roman om krig, brutalitet og søskenskap.

Årets beste bok?

Tvillingenes dagbok er kanskje en av de beste bøkene jeg har lest i år. Det er en gammel klassiker fra 70-tallet som har blitt gitt ut på nytt. Kristof skriver godt og skildrer livet gjennom krigen sett gjennom et tvillingpars øyne. Hva må man gjøre for å overleve grusomhetene?