30 dager, 30 netter ; Delt lojalitet (ebok) av Michelle Celmer
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Michelle Celmer (forfatter), Celmer, Michelle / Leclaire, Day (forfatter), Day Leclaire (forfatter)

30 dager, 30 netter ; Delt lojalitet (Svart gull #2) ebok

79,-
30 dager, 30 netter Svart gull (2/4) Hun kommer fra en av de rikeste familiene i Texas. Han er stuepikens sønn. De ble lidenskapelig forelsket og lovet hverandre evig kjærlighet. Inntil hun brøt løftet ... Femten år senere har Isabelle Winthrop mistet alt og er i en desperat situasjon. Emilio Suarez - nå steinrik oljemagnat . er den eneste som kan hjelpe henne. Men han er fremdeles såret etter sviket hennes og stiller ett krav: Hun må arbeide som husholdersken hans i tretti dager. Nå er ro…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michelle Celmer (forfatter), Celmer, Michelle / Leclaire, Day (forfatter), Day Leclaire (forfatter), Kari Giske (oversetter), Lena M. Bakke (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 313 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Svart gull
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150732658
30 dager, 30 netter Svart gull (2/4) Hun kommer fra en av de rikeste familiene i Texas. Han er stuepikens sønn. De ble lidenskapelig forelsket og lovet hverandre evig kjærlighet. Inntil hun brøt løftet ... Femten år senere har Isabelle Winthrop mistet alt og er i en desperat situasjon. Emilio Suarez - nå steinrik oljemagnat . er den eneste som kan hjelpe henne. Men han er fremdeles såret etter sviket hennes og stiller ett krav: Hun må arbeide som husholdersken hans i tretti dager. Nå er rollene byttet om, men følelsene er der fremdeles ... Delt lojalitet Et dynasti er født (6/6) Jack Sinclair er den uekte sønnen og arvingen som alltid har blitt holdt utenfor. Han har lenge villet ta hevn over de "legitime" Kincaid-søsknene og overta forretningen deres. Sammen med seg har han den sexy og enestående Nikki Thomas som kan hjelpe ham med dette. Eller har han det? Ikke helt, viser det seg. Nikki er nemlig Kincaids forretningsanalytiker - og lojaliteten hennes er derfor delt. Dobbeltspillet hennes er nok til å få Jack til å ville forlate henne, men lidenskapen holder dem i sitt grep - inntil en annen hemmelighet, som truer med å ødelegge forholdet deres for alltid, blir avslørt.