Juridisk metode og oppgaveteknikk til eksamen (ebok) av Stine Winger Minde
Legg til i ønskeliste
Stine Winger Minde (forfatter)

Juridisk metode og oppgaveteknikk til eksamen ebok

315,-
Boken gir en rask og lettfattelig innføring i hvordan man skal anvende den juridiske metoden og hvordan dette skal presenteres skriftlig. Leseren får dermed et godt metodegrunnlag for å løse ulike juridiske problemstillinger og presentere svaret. Boken inneholder en rekke konkrete eksempler på hvordan en besvarelse kan eller bør se ut. En god eksamensbesvarelse forutsetter at du behersker juridisk metode og oppgaveteknikk. Erfaring viser imidlertid at mange studenter gjør&nb…
Ebok 315,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Stine Winger Minde (forfatter)
Utgitt 20 oktober 2017
Lengde 120 sider
Sjanger Fagbøker, Språk og litteratur, Pedagogikk, Jus, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788205506411
Boken gir en rask og lettfattelig innføring i hvordan man skal anvende den juridiske metoden og hvordan dette skal presenteres skriftlig.

Leseren får dermed et godt metodegrunnlag for å løse ulike juridiske problemstillinger og presentere svaret. Boken inneholder en rekke konkrete eksempler på hvordan en besvarelse kan eller bør se ut. En god eksamensbesvarelse forutsetter at du behersker juridisk metode og oppgaveteknikk. Erfaring viser imidlertid at mange studenter gjør det unødvendig dårlig på eksamen fordi de ikke behersker dette.

Juridisk metode og oppgaveteknikk til eksamen retter seg mot alle som studerer juridiske fag innenfor universitets- og høyskolesektoren. Boken er spesielt godt egnet som repetisjonsbok for studenter ved forberedelse til eksamen. I tillegg kan den være et nyttig hjelpemiddel for praktikere som arbeider med juridiske problemstillinger, men som ikke er jurister.