Engel av nylon (lydbok) av Helene Uri
Legg til i ønskeliste
Helene Uri (forfatter), Helene Uri (oppleser)

Engel av nylon lydbok

149,-
(1)
Gripende beretning om den perfekte moren som aldri kan bli bra nok. Beate har endelig funnet sin Bernt, og lille Fie blir unnfanget på bryllupsreisen. Men når det etterlengtede barnet endelig kommer, blir alt så annerledes. En mor vil alltid elske sitt barn, får Beate høre, men selv er hun fylt av tvil. Elsker hun barnet sitt? Hun blir ikke engang rørt til tårer over Fies Lucia-opptreden, og hun er overbevist om at hun ikke ville ha kastet seg i vannet hvis datteren holdt på å drukne. Engel av …
Lydbok 149,- Ebok 99,-
Forfattere Helene Uri (forfatter), Helene Uri (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 mars 2021
Lengde 6:10
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205553583
Gripende beretning om den perfekte moren som aldri kan bli bra nok. Beate har endelig funnet sin Bernt, og lille Fie blir unnfanget på bryllupsreisen. Men når det etterlengtede barnet endelig kommer, blir alt så annerledes. En mor vil alltid elske sitt barn, får Beate høre, men selv er hun fylt av tvil. Elsker hun barnet sitt? Hun blir ikke engang rørt til tårer over Fies Lucia-opptreden, og hun er overbevist om at hun ikke ville ha kastet seg i vannet hvis datteren holdt på å drukne. Engel av nylon er en berørende fortelling om moderskapet, om forholdet mellom mor og barn, og om hvor vanskelig det er å leve opp til forventninger. Beate er et monster av en mor. Hun mangler rett og slett det andre kvinner har: et mors-gen. Og en dag hører ikke Beate datterens rop. Beskrivelse: Beate og Bernt har gifter seg, og lille Fie blir unnfanget på bryllupsreisen. Men når det etterlengtede barnet endelig kommer, blir alt så annerledes. Beate tviler på om hun elsker barnet sitt høyt nok, og hun er ikke overbevist om at hun ville ha kastet seg i vannet hvis datteren holdt på å drukne. Og en dag hører ikke Beate datterens rop.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En vond fortelling fortalt nøytralt (av forståelige årsaker). Det ville passet bedre med egen fortellerstemme på søsteren, etter flere timer med fortellerstemmen til hovedpersonen.