Foreldremagi (lydbok) av Hedvig Montgomery, E
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (oppleser)

Foreldremagi lydbok

99,- Veil. pris: 179,-Spar: 80,-
(8)
Hvordan får du et lykkelig barn? Hvordan skaper du selvtillit? Hvordan forbereder du barnet på sorgene som kommer? Hvor sint er det egentlig lov å bli? Hvilke feil er de vanligste foreldre gjør? Og hva er egentlig det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom? Psykolog Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine erfaringer, beste triks og hjelper foreldre å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med …
Lydbok 99,- Ebok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Undertittel syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen
Forfattere Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (medforfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (oppleser)
Forlag Pilar
Utgitt 21 desember 2018
Lengde 4:02
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516477
Hvordan får du et lykkelig barn? Hvordan skaper du selvtillit? Hvordan forbereder du barnet på sorgene som kommer? Hvor sint er det egentlig lov å bli? Hvilke feil er de vanligste foreldre gjør? Og hva er egentlig det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom? Psykolog Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine erfaringer, beste triks og hjelper foreldre å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv. Og hverandre.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ikke mye magi

Mye prat og lite praktiske råd du egentlig har nytte av her. Ta heller en prat med svigermor enn å bruke penger på denne boka.