Gylne dager og dype viner - en mat- og vinreise i Veneto (lydbok) av Bibbi Børresen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Bibbi Børresen (forfatter), Klaus Hagerup (forfatter), Klaus Hagerup (innleser)

Gylne dager og dype viner (En mat- og vinreise i Italia) lydbok

349,-
li med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia. Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco. Du dras med i svingene, fra den ene viderverdigheten til den andre, fra det ene overdådige måltidet etter det andre, gjennom det italienske landskapet blant drueranker og vingårder. Du blir vitne til livlige samtaler rundt m…
Lydbok 349,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en mat- og vinreise i Veneto
Forfattere Bibbi Børresen (forfatter), Klaus Hagerup (forfatter), Klaus Hagerup (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 april 2018
Lengde 3:36
Sjanger Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Reise
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202600112
li med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia. Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco. Du dras med i svingene, fra den ene viderverdigheten til den andre, fra det ene overdådige måltidet etter det andre, gjennom det italienske landskapet blant drueranker og vingårder. Du blir vitne til livlige samtaler rundt matbordet, på kjøkkenet og i bilen underveis mellom stedene. Og mellom smil og latter får du et levende innblikk i Veneto-regionens fantastiske mat- og vinkultur. Mens reiseskildringen til Klaus og streken til skuespilleren Nils Ole Oftebro er personlig og full av humor, gir faktatekstene av Bibbi Børresen leseren kunnskap om noen av regionens viner og vingårder - og om det tradisjonelle italienske kjøkken.