Helt ærlig (lydbok) av Astrid Nylander Almaas
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Helt ærlig lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
(0)
Den ultimate boka om livsmestring og mental helse for ungdom. Helt ærlig er en faglig solid bok som gir unge mennesker kunnskap og råd som kan lette veien gjennom livet. Finnes det farlige tanker? Hva gjør deg til deg, og hva er dine beste egenskaper? Kan forelskelse forandre oss? Hva gjør du når en venn sliter? Hva er forskjellen på å være redd og ha angst? Hva kan du gjøre med baksnakking og drama? Hva er seksuelle fantasier? Hvordan reagerer vi når det skjer noe veldig vondt? Hvorfor tror vi…
Lydbok 306,- Ebok 159,-
Undertittel om hvordan vi henger sammen
Forfattere Astrid Nylander Almaas (forfatter), Kirsten Holtmon Resaland (forfatter), Kristine Sand (illustratør), Astrid Nylander Almaas (oppleser), Kirsten Holtmon Resaland (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 13 desember 2020
Lengde 9:32
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202707347
Den ultimate boka om livsmestring og mental helse for ungdom. Helt ærlig er en faglig solid bok som gir unge mennesker kunnskap og råd som kan lette veien gjennom livet. Finnes det farlige tanker? Hva gjør deg til deg, og hva er dine beste egenskaper? Kan forelskelse forandre oss? Hva gjør du når en venn sliter? Hva er forskjellen på å være redd og ha angst? Hva kan du gjøre med baksnakking og drama? Hva er seksuelle fantasier? Hvordan reagerer vi når det skjer noe veldig vondt? Hvorfor tror vi på fake news? Er det normalt å være sur uten grunn? I Helt ærlig får du grundige svar på viktige spørsmål. Kirsten er psykolog og Astrid er lege, og her snakker de helt ærlig om hvordan det er å være menneske.