I denne stille natt (lydbok) av Mari Jungsted
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mari Jungstedt (forfatter), Bendik Østbye Johannessen (oppleser)

I denne stille natt (Anders Knutas #2) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Snøen faller ned over Gotland da fjortenåringen Fanny forsvinner sporløst på vei hjem. Da politietterforsker Anders Knutas og hans kolleger undersøker detaljer rundt Fannys liv tegner det seg et bilde av en jente med en alkoholisert mamma, en fraværende pappa og et alt for stort ansvar for hjemmet. En merkbart ensom jente. Men har hun truffet noen i det skjulte? Finnes det en sammenheng med drapet på fotografen Henry Dahlström bare et par uker tidligere? Knutas søker intenst etter spor, samtidi…
Lydbok 159,- Ebok 149,-
Forfattere Mari Jungstedt (forfatter), Aud Nordberg (oversetter), Bendik Østbye Johannessen (oppleser)
Utgitt 18 november 2021
Lengde 7:10
Sjangrer Krim, Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234707605

Andre har også kjøpt

Snøen faller ned over Gotland da fjortenåringen Fanny forsvinner sporløst på vei hjem. Da politietterforsker Anders Knutas og hans kolleger undersøker detaljer rundt Fannys liv tegner det seg et bilde av en jente med en alkoholisert mamma, en fraværende pappa og et alt for stort ansvar for hjemmet. En merkbart ensom jente. Men har hun truffet noen i det skjulte? Finnes det en sammenheng med drapet på fotografen Henry Dahlström bare et par uker tidligere? Knutas søker intenst etter spor, samtidig som han er presset av den økende medieinteressen. I denne stille natt er andre boka i Mari Jungstedts suksessfulle serie om politietterforsker Anders Knutas og idylliske Gotland.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Dårlig kvalitet på innspilling. Oppleser har en del å jobbe med når det gjelder tonefall og uttale. Hun greier ikke å engasjere.