Nitten minutter (lydbok) av Jodi Picoult
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jodi Picoult (forfatter), Silje Storstein (oppleser)

Nitten minutter lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Som jordmor er det Lacy Houghtons jobb å ta imot nye liv. Hun hadde ikke ventet at sønnen hennes skulle ta liv. Men det er akkurat det han gjør en marsmorgen, da han går inn på en skole med våpen i stedet for bøker og dreper ti mennesker. Det tar nitten minutter. Lacy grubler på når hennes sjenerte 17 år gamle sønn ble forvandlet til et monster. Og er det hennes feil? Hun går gjennom fortiden for å lete etter spor, og begynner å innse at til tross for - eller kanskje på grunn av - alle hennes f…
Lydbok 245,- Ebok 175,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jodi Picoult (forfatter), Nina Aspen (oversetter), Silje Storstein (oppleser)
Forlag Korall forlag
Utgitt 21 april 2020
Lengde 18:25
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202563134
Som jordmor er det Lacy Houghtons jobb å ta imot nye liv. Hun hadde ikke ventet at sønnen hennes skulle ta liv. Men det er akkurat det han gjør en marsmorgen, da han går inn på en skole med våpen i stedet for bøker og dreper ti mennesker. Det tar nitten minutter. Lacy grubler på når hennes sjenerte 17 år gamle sønn ble forvandlet til et monster. Og er det hennes feil? Hun går gjennom fortiden for å lete etter spor, og begynner å innse at til tross for - eller kanskje på grunn av - alle hennes forsøk på å være en god mor, har hun egentlig aldri kjent sin egen sønn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Les dennel

Kunne ikkelegge denne i fra meg, velskrevet, spennende. Man sitter igjen med spørsmål om de mange skoleskytingene i Usa, hvem er egentlig massemorderne?