Røde maske (lydbok) av Elias Våhlund, Agnes V
Legg til i ønskeliste
Elias Våhlund (forfatter), Agnes Våhlund (forfatter), Jannike Kruse (oppleser)

Røde maske (Håndbok for superhelter #2) lydbok

89,- Veil. pris: 149,-Spar: 60,-
(0)
Drømmer man om noe lenge nok, kommer det en dag til å skje. Det er en ny superhelt i byen. Alle barna i skolegården snakker om den fantastiske Røde Maske, som kan fly og slåss med skurker. De vet ikke at det egentlig er klassekameraten deres Lisa, hun som blir mobbet til vanlig. Men for Lisa er det nesten som om det bare er noe hun har drømt. Skolen er like ille, og hverdagen er akkurat som før. Guttene er nesten verre enn noen gang, de fortsetter å mobbe og gå løs på de svakeste. Men Lisa har …
Lydbok 89,-
Forfattere Elias Våhlund (forfatter), Agnes Våhlund (forfatter), Helene Heger Voldner (oversetter), Jannike Kruse (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 8 mai 2020
Lengde 0:34
Sjangrer 6-9 år, Tegneserier, Barnebøker, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248925750
Drømmer man om noe lenge nok, kommer det en dag til å skje. Det er en ny superhelt i byen. Alle barna i skolegården snakker om den fantastiske Røde Maske, som kan fly og slåss med skurker. De vet ikke at det egentlig er klassekameraten deres Lisa, hun som blir mobbet til vanlig. Men for Lisa er det nesten som om det bare er noe hun har drømt. Skolen er like ille, og hverdagen er akkurat som før. Guttene er nesten verre enn noen gang, de fortsetter å mobbe og gå løs på de svakeste. Men Lisa har den mystiske «Håndbok for superhelter», og hun fortsetter å trene seg opp på de 101 ulike superevnene. Og snart skal hun møte hun sin vanskeligste utfordring så langt. «Dette er fantastiske bøker! De passer for alle barn, og også de som ikke er så interessert i å lese lar seg friste. Historiene sitter som et skudd, og illustrasjonene er utrolig kule. Bøkene inspirerer barn til å tro på egne evner, og burde være obligatoriske på alle skolebibliotek.» Adlibris Les mer om Lisa i «Håndbok for superhelter, del 3: Ensom»