Seks historier (lydbok) av Matt Wesolowski
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Matt Wesolowski (forfatter), Kirsti Grundvig (oppleser), Erik Hivju (oppleser), Espen Klouman Høiner (oppleser), Bendik Østbye Johannessen (oppleser), Ivar Nergaard (oppleser), Espen Sandvik (oppleser), Haakon Strøm (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser)

Seks historier lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Ett lik. Seks historier. Hvilken er sann? 1997. Scarclaw, et isolert høydedrag i Northumberland nordøst i England. Liket av den forsvunne tenåringen Tom Jeffries blir funnet i et myrlendt turområde. Dødsårsaken er ukjent og det blir fastslått å være en ulykke. Men ikke alle er overbevist. Sannheten om hva som skjedde ute på den naturskjønne, men nifse heia ligger begravet i minnene til den sammensveisede vennegjengen som var med på den skjebnesvangre turen, og i de svevende vitneforklaringene t…
Lydbok 262,- Ebok 175,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Matt Wesolowski (forfatter), Sverre Knudsen (oversetter), Kirsti Grundvig (oppleser), Erik Hivju (oppleser), Espen Klouman Høiner (oppleser), Bendik Østbye Johannessen (oppleser), Ivar Nergaard (oppleser), Espen Sandvik (oppleser), Haakon Strøm (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 april 2021
Lengde 8:16
Sjanger Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202723484
Ett lik. Seks historier. Hvilken er sann? 1997. Scarclaw, et isolert høydedrag i Northumberland nordøst i England. Liket av den forsvunne tenåringen Tom Jeffries blir funnet i et myrlendt turområde. Dødsårsaken er ukjent og det blir fastslått å være en ulykke. Men ikke alle er overbevist. Sannheten om hva som skjedde ute på den naturskjønne, men nifse heia ligger begravet i minnene til den sammensveisede vennegjengen som var med på den skjebnesvangre turen, og i de svevende vitneforklaringene til et fåtall lokale innbyggere. 2017. Den myteomspunne gravejournalisten Scott King har gjort suksess med sine podcast-granskninger av kompliserte saker. Hans skjulte identitet har gjort ham til en kultfigur på Internett. I en serie på seks intervjuer forsøker King å forstå hvordan gruppedynamikken i tenåringsgjengen kan ha virket sammen med de uhyggelige sagnene om heia og forårsaket Jeffries' død. Hvert intervju avdekker nye perspektiver, og leseren tvinges til selv å avgjøre hvem som snakker sant og hvordan Tom Jeffries døde.