Shuggie Bain (lydbok) av Douglas Stuart
Legg til i ønskeliste
Douglas Stuart (forfatter), Sigurd Myhre (oppleser)

Shuggie Bain lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(3)
Bookerprisvinneren 2020 - en bejublet oppvekstroman fra 80-tallets Glasgow. Handlingen i Shuggie Bain utspiller seg i Glasgows arbeiderklassestrøk på 80-tallet. I skyggen av en teknologisk revolusjon og økende arbeidsledighet ser mange drømmene sine forvitre. Midt i alt dette står Agnes Bain. Som forelder ønsker hun det aller beste for seg og barna sine, og visst har hun store forventninger til livet. Men så blir hun forlatt av barnas far, og mens Agnes døyver smerten med et stadig økende…
Lydbok 262,- Ebok 201,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Douglas Stuart (forfatter), Hilde Stubhaug (oversetter), Sigurd Myhre (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 mars 2021
Lengde 14:58
Sjangrer Skjønnlitteratur, Helse, sex og samliv, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205554146
Bookerprisvinneren 2020 - en bejublet oppvekstroman fra 80-tallets Glasgow. Handlingen i Shuggie Bain utspiller seg i Glasgows arbeiderklassestrøk på 80-tallet. I skyggen av en teknologisk revolusjon og økende arbeidsledighet ser mange drømmene sine forvitre. Midt i alt dette står Agnes Bain. Som forelder ønsker hun det aller beste for seg og barna sine, og visst har hun store forventninger til livet. Men så blir hun forlatt av barnas far, og mens Agnes døyver smerten med et stadig økende alkoholmisbruk, forlater barna henne, en etter en. Den som holder ut til sist, er lille Shuggie Bain - gutten som ikke finner seg til rette, og som elsker sin mor over alt. Douglas Stuarts store verk Shuggie Bain er av flere kritikere løftet fram som den store Glasgow-romanen, og for den er han nominert til både Bookerprisen og National Book Award. Med et språk fullt av driv og med en varme for karakterene speiler han en periode i britisk historie med enorm politisk og samfunnsmessig omveltning. Midt i dette står en familie på vei mot avgrunnen. Det som binder dem sammen, er en intens, gjensidig kjærlighet og en drøm om at noe bedre skal komme.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Shuggie Bain

Hadde jeg kunnet lese denne boka på originalspråket, så ville den fått fem stjerner, men dessverre skjemmes den av google-translate lignende oversettelse.