Terapeuten (lydbok) av Helene Flood, Helene F
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Helene Flood (forfatter), Helene Flood Aakvaag (forfatter), Eline Grødal (oppleser)

Terapeuten lydbok

253,- Veil. pris: 289,-Spar: 36,-
(7)
Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i det store huset hun deler med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. De er midt i oppussingen av den store villaen de har arvet. En dag legger Sigurd igjen en litt underlig beskjed på svareren til Sara, og så blir han borte. Det store, halvferdige huset blir raskt lite hjemmekoselig, og føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten? Med…
253,- Veil. pris: 289,-Spar: 36,-
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
Forfattere Helene Flood (forfatter), Helene Flood Aakvaag (forfatter), Eline Grødal (oppleser)
Utgitt 19 juli 2019
Lengde 10:14
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242181572
Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i det store huset hun deler med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. De er midt i oppussingen av den store villaen de har arvet. En dag legger Sigurd igjen en litt underlig beskjed på svareren til Sara, og så blir han borte. Det store, halvferdige huset blir raskt lite hjemmekoselig, og føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten? Med «Terapeuten» markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går ihop, og er solgt til 21 land før utgivelse i Norge.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Rett og slett kjedelig

Kjedelig

Sjelden dårlig bok med dårlig avslutning

Utrolig bra gjennomført

Dette er en bok som gir deg et sug i magen. Den er skummel, den er nøktern, men med en utrolig psykologisk dybde. Anbefales!

Veldig bra.