Tikkens jul (lydbok) av Kjetil Indregard
Legg til i ønskeliste
218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(1)
Tikken (9) holder til i fattigslige kår i Vika i Kristiania, hvor hun lever av å selge fyrstikker på gata. Hun kan ikke lenger gå etter å ha hatt polio, men sitter i en tralle som trekkes rundt av den store og lojale hunden Nansen. Moren og søstrene behandler henne dårlig, og dagene går med på å blidgjøre dem, og ellers holde seg unna barnegjengen Vikapakket, som herjer i gatene. En dag får hun vite noe som skal komme til å endre alt: hun er adoptert! Dermed begynner Tikken og Nansen jakte…
Lydbok 218,- Ebok 201,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kjetil Indregard (forfatter), Benedikte Kruse (oppleser), Atle Knudsen (annet), Kjetil Indregard (annet), NRK super (annet)
Forlag Kagge
Utgitt 1 november 2021
Lengde 2:22
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker, Familie, Fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248928935
Tikken (9) holder til i fattigslige kår i Vika i Kristiania, hvor hun lever av å selge fyrstikker på gata. Hun kan ikke lenger gå etter å ha hatt polio, men sitter i en tralle som trekkes rundt av den store og lojale hunden Nansen. Moren og søstrene behandler henne dårlig, og dagene går med på å blidgjøre dem, og ellers holde seg unna barnegjengen Vikapakket, som herjer i gatene. En dag får hun vite noe som skal komme til å endre alt: hun er adoptert! Dermed begynner Tikken og Nansen jakten på hennes virkelige foreldre. Lever de fremdeles? Savner de henne? Kanskje hun egentlig er en prinsesse? I enden av eventyret venter verdens fineste julegave.