Mammas svik (lydbok) av Anne-Britt Harsem
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anne-Britt Harsem (forfatter), Kikki Stormo (oppleser)

Mammas svik (Alvdalsaken #1) lydbok

249,-
11. januar 2011 startet rettssaken i den mest alvorlige overgrepssaken vi har hatt i Norge i moderne tid, den såkalte Alvdal-saken. En sak som rystet hele landet, og som avslørte et pedofilt fellesskap i den lille kommunen i Østerdalen. På tiltalebenken satt et samboerpar, et naboektepar og en pensjonert lærer. De var tiltalt for grove overgrep, også mot egne barn. Men historien begynner ikke der. Historien begynner mange år tidligere. Den gang den hovedtiltalte kvinnen bodde i Gjerdrum kommune…
Lydbok 249,- Ebok 109,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne-Britt Harsem (forfatter), Kikki Stormo (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 desember 2017
Lengde 7:36
Sjanger Biografier, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Serie Alvdalsaken
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202589356
11. januar 2011 startet rettssaken i den mest alvorlige overgrepssaken vi har hatt i Norge i moderne tid, den såkalte Alvdal-saken. En sak som rystet hele landet, og som avslørte et pedofilt fellesskap i den lille kommunen i Østerdalen. På tiltalebenken satt et samboerpar, et naboektepar og en pensjonert lærer. De var tiltalt for grove overgrep, også mot egne barn. Men historien begynner ikke der. Historien begynner mange år tidligere. Den gang den hovedtiltalte kvinnen bodde i Gjerdrum kommune. Dette er historien til den hovedtiltalte kvinnens eldste datter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Denne boken gjorde sterkt inntrykk på meg , jeg har så lyst at Eline skal vite at hun er en tigermamma til sin egen datter og ett forbilde for alle i denne verden ! Har deg i hjertet Eline for alltid .