Foreldremagi - syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen (lydbok) av Hedvig Montgomery
Legg til i ønskeliste
Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (innleser)

Foreldremagi (Foreldremagi-serien) lydbok

179,-
Hvordan får du et lykkelig barn? Hvordan skaper du selvtillit? Hvordan forbereder du barnet på sorgene som kommer? Hvor sint er det egentlig lov å bli? Hvilke feil er de vanligste foreldre gjør? Og hva er egentlig det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom? Psykolog Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine erfaringer, beste triks og hjelper foreldre å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med …
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen
Forfattere Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (medforfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (innleser)
Forlag Pilar
Utgitt 21 desember 2018
Lengde 4:02
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516477
Hvordan får du et lykkelig barn? Hvordan skaper du selvtillit? Hvordan forbereder du barnet på sorgene som kommer? Hvor sint er det egentlig lov å bli? Hvilke feil er de vanligste foreldre gjør? Og hva er egentlig det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom? Psykolog Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine erfaringer, beste triks og hjelper foreldre å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv. Og hverandre.