Omgitt av idioter - hvordan forstå dem det ikke går an å forstå (lydbok) av Thomas Erikson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Thomas Erikson (forfatter), Jon Arne Arnseth (oppleser)

Omgitt av idioter lydbok

299,-
Hvilken farge er du? Nå kommer «Omgitt av idioter» på lydbok - den fargerike bestselgeren alle snakker om! Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere de rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike …
Lydbok 299,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel hvordan forstå dem det ikke går an å forstå
Forfattere Thomas Erikson (forfatter), Jon Arne Arnseth (oppleser), Gunnar Nyquist (oversetter)
Utgitt 27 februar 2018
Lengde 8:23
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242167484
Hvilken farge er du? Nå kommer «Omgitt av idioter» på lydbok - den fargerike bestselgeren alle snakker om! Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere de rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper. Har du noen gang forsøkt å ta opp noe med partner, en venn eller en kollega, og så har ingenting gått som planlagt? Eller i forvirring forlatt et møte med en følelse av at du ikke forsto de andre som var der? Er det deg eller de andre det er noe i veien med? Velkommen til en hel rekke aha-opplevelser, det kan nemlig hende at ingen av dere er idioter. Etter å ha lest denne boken kommer du til å forstå mer av omgivelsene dine og hva de prøver å fortelle deg. Thomas Erikson har bakgrunn som foreleser, coach, lederutvikler, salgstrener og forfatter. Han har hatt enorm suksess med boken «Omgitt av idioter» som er solgt til 40 land og har ligget på bestselgerlistene i lang tid. Erikson har i mange år arbeidet med verktøyene som beskrives i boken og han vet at de fungerer!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

fungerer ikke.

Synsing

Veldig interessant

1

Ren sprøyt som forfatteren har funnet på selv. Boken forsøker å motbevise dette ved å bringe frem anekdotiske beviser (en gang så sa en dame at jeg tok feil, men så skiftet hun mening, derfor har jeg alltid rett og det er bevis på at jeg snakker sant). Han lover pengene tilbake og det har jeg tenkt å benytte meg av.

Verdt å lese for alle. Et godt bidrag til bedre selvinnsikt og å forstå andres adferd.