Den du ikke ser (lydbok) av Jonas Moström
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jonas Moström (forfatter), Jan Liane (innleser)

Den du ikke ser (Nathalie Svensson #1) lydbok

99,-
Nathalie Svensson, psykiater og medlem i rikskriminalens profileringsgruppe, trives egentlig med tilværelsen. Som nyseparert har hun skaffet seg en ettroms i Stockholm. Der kan hun ta seg fri og leve et annet liv enn det som lege og mamma hjemme i Uppsala. På vei hjem etter en sen kveld på Café Opera, får hun en SMS fra Rickard Ekengård, den berømte skuespilleren hun tilbrakte en natt med noen uker tidligere. Han vil treffe henne igjen. De bestemmer seg for å møtes på Karlaplan, men når Nath…
Lydbok 99,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jonas Moström (forfatter), Ragnhild Aasland Sekne (oversetter), Jan Liane (innleser)
Forlag Goliat forlag
Utgitt 8 juni 2018
Lengde 9:37
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293430650
Nathalie Svensson, psykiater og medlem i rikskriminalens profileringsgruppe, trives egentlig med tilværelsen. Som nyseparert har hun skaffet seg en ettroms i Stockholm. Der kan hun ta seg fri og leve et annet liv enn det som lege og mamma hjemme i Uppsala. På vei hjem etter en sen kveld på Café Opera, får hun en SMS fra Rickard Ekengård, den berømte skuespilleren hun tilbrakte en natt med noen uker tidligere. Han vil treffe henne igjen. De bestemmer seg for å møtes på Karlaplan, men når Nathalie kommer dit, blir hun vitne til at Rickard blir brutalt skutt og kastet i fontenen. Overfallet er nærmest identisk med mordet på hennes store kjærlighet - en ti år gammel drapssak som aldri ble løst.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Opplesningen:Utrolig mange gale uttalelser av ord, feil trykk på lengre ord. Det er så mange feil at det blir irriterende. Feks ordet metastaser. Virker som oppleser ikke har hørt ordene før. Jeg lurer på om noen kvalitetssikrer opplesningen.

Ødelagt av dårlig opplesing

Orket ikke å høre boken pga. oppleser og oversettelsen. Mye feillesing, og lite variasjon i lesingen - kunstig måte å lese på. Også irriterende med oversettinger der det konsekvent brukes "forhør" istedenfor "avhør". Kan derfor ikke egentlig gi karakter til selve boken, ettersom jeg ga opp etter en time eller to.

Spennende!

Lydboken ødelegges av oppleseren

Mulig boken kan være brukbar, men lydboken ødelegges av den dårlige opplesningen. Det er noe med trykket i setningene som gjør at setningene kan oppfattes helt feil og en må virkelig konsentrere seg for å skjønne betydningen av det som sies.

Lydboken er grusom.

Oppleseren er forferdelig. Som om han leser en barnebok!! Forferdelig. Klarte ikke høre boken ferdig.

Spennende

Toppers krim! Men ikke minneverdig (som foreksempel Kepler-bøkene)