Den uskyldige (lydbok) av Harlan Coben
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Harlan Coben (forfatter), Ivar Nørve (oppleser)

Den uskyldige lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(3)
Matt Hunters liv har allerede blitt ødelagt en gang tidligere. Som tjueåring havnet han i en slåsskamp som endte med at han tok livet av en annen mann. Det kostet han fire år i fengsel, men nå har han slitt for å bygge opp livet sitt igjen. Han jobber som advokat, er gift og venter barn. Da han mottar en merkelig video på mobiltelefonen, skjønner han at han har en farlig mann etter seg. Hele Matts tilværelse er truet, og han kan ikke stole på noen, selv ikke sin kone, som det viser seg har løye…
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Harlan Coben (forfatter), Sissel Busk (oversetter), Ivar Nørve (oppleser)
Utgitt 13 november 2007
Lengde 11:37
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242136381
Matt Hunters liv har allerede blitt ødelagt en gang tidligere. Som tjueåring havnet han i en slåsskamp som endte med at han tok livet av en annen mann. Det kostet han fire år i fengsel, men nå har han slitt for å bygge opp livet sitt igjen. Han jobber som advokat, er gift og venter barn. Da han mottar en merkelig video på mobiltelefonen, skjønner han at han har en farlig mann etter seg. Hele Matts tilværelse er truet, og han kan ikke stole på noen, selv ikke sin kone, som det viser seg har løyet om alt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skuffende bok fra Coben

Jeg har hatt stor glede av andre bøker av Harlan Coben, så jeg gledet meg til denne, men den skuffet. For meg ble det et langt virrvarr av for mye handling, med for lite nerve og trøkk. Ingenting i historien "grep" meg eller fikk meg til å føle meg nær noen av karakterene. En standard politi / krim roman med veldig typisk handlingsforløp og et "for komplisert" forhold til fortiden til karakterene. Søkt, og ganske uinteressant. Hvis du vil høre en bok av Harlan Coben, så anbefaler jeg heller "Tilgi Meg" som jeg synes var mye bedre.