Hevneren (lydbok) av Dan Buthler
Legg til i ønskeliste
Dan Buthler (forfatter), Dag Öhrlund (forfatter), Bendik Østbye Johannessen (innleser)

Hevneren (Christopher Silfverbielke #6) lydbok

399,-
Når penger, sex og kokain ikke lenger er nok... Christopher Silfverbielke - stjernemegler, morder og psykopat - er tilbake, og han er i usedvanlig godt humør. Det skyldes ikke bare champagne, kokain og sexy damer... Oppholdet på anstalten hvor han var dømt til tvungen psykisk helsevern, brukte han til å legge nye, djevelske planer: Han ville satse på politikken! Takket være sjarm, talegaver og uhyrlige metoder har han nå blitt en framgangsrik riksdagsmann for Kristendemokratene. Men for å vinne…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Dan Buthler (forfatter), Dag Öhrlund (forfatter), Harald Haug (oversetter), Bendik Østbye Johannessen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 april 2020
Lengde 9:42
Sjanger Krim
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202610265
Når penger, sex og kokain ikke lenger er nok... Christopher Silfverbielke - stjernemegler, morder og psykopat - er tilbake, og han er i usedvanlig godt humør. Det skyldes ikke bare champagne, kokain og sexy damer... Oppholdet på anstalten hvor han var dømt til tvungen psykisk helsevern, brukte han til å legge nye, djevelske planer: Han ville satse på politikken! Takket være sjarm, talegaver og uhyrlige metoder har han nå blitt en framgangsrik riksdagsmann for Kristendemokratene. Men for å vinne det svenske folkets tillit og realisere "Planen" er det enda flere hindringer som må ryddes av veien. Det er mange som skal få merke hans hevnlyst - ikke minst Jacob Colt, den en gang så dyktige politimannen som fikk sin familie knust av Silfverbielke. Nå sitter en deprimert og alkoholisert Colt og legger sine egne hevnplaner hos Europol i Haag.