Ikke forstyrr (lydbok) av Claire Douglas
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Claire Douglas (forfatter), Silje Storstein (innleser)

Ikke forstyrr lydbok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
Fra forfatteren av Sunday Times-bestselgeren Paret i nummer 9. Etter en traumatisk hendelse i London, flytter Kirsty Woodhouse med familien sin tilbake til hjemtraktene i Wales. Her slår hun seg ned med mann og to unge døtre, og går i gang med å drive et pensjonat sammen med moren. Men så dukker det opp en person som er den Kirsty minst forventer å se igjen: kusine Selena. Det har gått sytten år siden de snakket sammen sist - da Selena ødela alt mellom dem. Hvorfor har kusinen valgt å komm…
Lydbok 179,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Claire Douglas (forfatter), Johannes Egenberg Refsdal (oversetter), Johannes Refsdal (oversetter), Silje Storstein (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 juni 2023
Lengde 8:58
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205580398
Fra forfatteren av Sunday Times-bestselgeren Paret i nummer 9. Etter en traumatisk hendelse i London, flytter Kirsty Woodhouse med familien sin tilbake til hjemtraktene i Wales. Her slår hun seg ned med mann og to unge døtre, og går i gang med å drive et pensjonat sammen med moren. Men så dukker det opp en person som er den Kirsty minst forventer å se igjen: kusine Selena. Det har gått sytten år siden de snakket sammen sist - da Selena ødela alt mellom dem. Hvorfor har kusinen valgt å komme inn i livet hennes nå? Flykter også Selena fra noe? Eller er det en enda mørkere grunn? Mens Kirstys utrygghet for de to døtrene øker, begynner samtidig drømmehjemmet å føles som hennes verste maretitt.