Illvilje (lydbok) av Jørn Lier Horst
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jørn Lier Horst (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Illvilje (William Wisting #14) lydbok

179,-
En «kald» sak blir varm igjen da levningene etter en ung jente blir funnet av en turgåer i Svartskog. Hun er drept og partert med samme signatur som seriemorderen Tom Kerr etterlot seg. Men Kerr sitter inne på fjerde året, og alt tyder på at det er mannen media døpte for Den andre, Kerrs medhjelper, som står bak. Kripos og Adrian Stiller legger til rette for en rekonstruksjon der Kerr skal påvise hvor de kan finne liket etter en jente han nylig har tilstått å ha drept. Gjemmestedet er på Eftan…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jørn Lier Horst (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)
Forlag Capitana
Utgitt 11 september 2019
Sjanger Krim
Nummer i serie 14
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293671770
En «kald» sak blir varm igjen da levningene etter en ung jente blir funnet av en turgåer i Svartskog. Hun er drept og partert med samme signatur som seriemorderen Tom Kerr etterlot seg. Men Kerr sitter inne på fjerde året, og alt tyder på at det er mannen media døpte for Den andre, Kerrs medhjelper, som står bak. Kripos og Adrian Stiller legger til rette for en rekonstruksjon der Kerr skal påvise hvor de kan finne liket etter en jente han nylig har tilstått å ha drept. Gjemmestedet er på Eftang, i Wistings politidistrikt, og det er han som får ansvaret for sikkerheten under rekonstruksjonen. Dessuten har Stiller gitt datteren hans, frilansfotografen Line, oppdraget med å dokumentere det hele. Men noe går fryktelig galt under rekonstruksjonen, og Wisting blir sittende med ansvaret for en rømt seriemorder og flere skadde politifolk. Igjen er både Tom Kerr og Den andre i fritt spill. Jørn Lier Horst (f. 1970) arbeidet fram til september 2013 som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter. I tillegg til spesialistutdannelsen i politiet har han studert kriminologi, filosofi og psykologi. Han debuterte med kriminalromanen Nøkkelvitnet i 2004 (Gyldendal Norsk Forlag). Dette er den første romanen i serien om politimannen William Wisting. Serien har solgt nær 1,5 millioner bøker i Norge og er oversatt til 30 språk. I 2019 gjorde Viaplay stor suksess med en ti-episoders tv-serie basert på flere av Horsts bøker, hvor Sven Nordin briljerte i rollen som Wisting.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ok.

Funker ikke.

Spennende bok og lest av den beste oppleseren vi har 👍

ii

Godt krimhåndverk!

Igjen en solid krimbok av Jørn Lier Horst, dog kanskje litt mer forutsigbar enn andre han har skrevet. Totalt sett likevel god krimhåndverk!

Winter-Larsen som oppleser ødelegger lytteopplevelsen. Slutt å bruke han!

Bra bok

Meget bra

Veldig bra!

Veldig spennende. Kunne ikke legge den bort. Skriver detaljert på en slik måte at man kan se seg selv i situasjonen.

spennende bok, litt forutsigbar

Den beste boka fra JLH på lang tid.

Jørn Lier Horst på sitt beste. Spennende fra første til siste side!

Umulig å legge fra seg

Veldig bra og spennende