Isprinsessen (lydbok) av Camilla Läckberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Camilla Läckberg (forfatter), Hedda Munthe (innleser)

Isprinsessen (Patrik Hedström og Erica Falck #1) lydbok

349,-
"Isprinsessen" er den første boken i serien om Erica Falck. Alexandra Wijkner blir funnet med kuttede pulsårer i badekaret i barndomshjemmet i Fjällbacka. Liket blir oppdaget av en eldre fisker, som skal passe huset når hun er borte. Han styrter ut og kaster seg over den første han møter. Det er forfatteren Erica Falck, som er i Fjällbacka for å gjøre opp boet etter sine avdøde foreldre. En gang var hun Alexandras beste venninne. Men de mistet kontakten i tolvårsalderen, like før Alexandra fly…
Lydbok 349,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Läckberg (forfatter), Hedda Munthe (innleser), Gry Brenna (oversetter)
Utgitt 24 september 2008
Lengde 12:46
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242138804
"Isprinsessen" er den første boken i serien om Erica Falck. Alexandra Wijkner blir funnet med kuttede pulsårer i badekaret i barndomshjemmet i Fjällbacka. Liket blir oppdaget av en eldre fisker, som skal passe huset når hun er borte. Han styrter ut og kaster seg over den første han møter. Det er forfatteren Erica Falck, som er i Fjällbacka for å gjøre opp boet etter sine avdøde foreldre. En gang var hun Alexandras beste venninne. Men de mistet kontakten i tolvårsalderen, like før Alexandra flyttet fra Fjällbacka uten å si adjø, og Erica har aldri skjønt hvorfor. Etterforskningen ledes av politimannen Patrick Hedström ved Tanumshede politistasjon, med Erica som en viktig kilde. De to må tilbake til fortiden for å avdekke de mørke hemmelighetene som skjuler seg under overflaten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Forfatterens popularitet er dessverre ikke en indikasjon på kvalitet eller spenning, om man er av den oppfatningen at spenning har med løsing av kriminalgåter å gjøre. Det er som å lese en uutholdelig langtrukken sladderhistorie. Kanskje burde jeg ha holdt ut litt lengre, men det ble faktisk umulig. Det hele begynte sånn noenlunde, men så ble detaljene om makeup, dørmattekvinner, menn som var kjekke fordi de så ut som om de var "fra et moteblad", og nusselige småjenter så påtrengende at jeg følte meg kvalt - poenget er vel at leseren skal overleve før boken er ferdig, men behovet forå slå meg selv gjentatte ganger i hodet med en stekepanne ble for overveldende. Anbefales hvis man faktisk liker ukebladromanser i romanformat.