Kastanjemannen (lydbok) av Søren Sveistrup
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Søren Sveistrup (forfatter), Jan Gunnar Røise (innleser)

Kastanjemannen lydbok

179,- Veil. pris: 379,-Spar: 200,-
TERNINGKAST 5 - Elin Brend Bjørhei, VG. Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman. I en av Københavns forsteder gjør politiet et uhyggelig funn. En yngre kvinne er drept og etterlatt på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann. Den unge etterforskeren Naia Thulin settes på saken. Som makker får hun den utbrente etterforskeren Mark Hess. Han er nettopp blitt sendt hjem fra Europol…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Søren Sveistrup (forfatter), Jan Gunnar Røise (innleser), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Utgitt 19 oktober 2018
Lengde 13:31
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169167
TERNINGKAST 5 - Elin Brend Bjørhei, VG. Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman. I en av Københavns forsteder gjør politiet et uhyggelig funn. En yngre kvinne er drept og etterlatt på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann. Den unge etterforskeren Naia Thulin settes på saken. Som makker får hun den utbrente etterforskeren Mark Hess. Han er nettopp blitt sendt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart oppdager de at den lille kastanjemannen har et fingeravtrykk fra en jente, som politiet tror er blitt drept. Sosialminister Rosa Hartungs datter, som forsvant ett år tidligere. En mann har tilstått drapet på jenta, og saken regnes for oppklart. Kort tid etter blir enda en kvinne funnet drept. På stedet finner politiet en ny kastanjemann, som også har fingeravtrykk fra den savnede jenta. Thulin og Hess leter nå etter en sammenheng mellom sosialministerens forsvunne datter og de myrdede kvinnene. Drapene skaper angst over hele landet. Thulin og Hess kjemper mot tiden, de frykter at morderen har en plan og at flere liv står i fare.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

For grov

meget bra krim

Veldig spennende, kan anbefales på det sterkeste

En av de aller beste i sitt slag!😊

wow

for en vanvittig spennende og grufull krim. Jeg kunne ikke stoppe og lese for da var jeg redd for at flere skulle dø, måtte lese den ut med en gang slik at denne forferdelige morderen ble tatt.

Spennende krim!

Kastanjemannen var spennende fra første side, og jeg slukte boken. Jeg gleder meg til å lese flere bøker fra Søren Sveistrup.

Kastanjemannen

Utrolig spennende fra første side

Kastanjemannen

Kjempespennede fra første til siste side

Veldig bra og spennende. Kan anbefales

Herlig!

Fartsfull, spennende og fæl med god vri!